2 gevelrenovatie experts in Lippenhuizen

Een overzicht van alle gevelrenovatie experts in Lippenhuizen

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes & bespaar tot 40%!

In Lippenhuizen zijn 2 gevelrenovatie experts beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle gevel experts bij jou in de regio. De bedrijven uit het overzicht zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Voor alle gevelwerken

Er zijn diverse werkzaamheden die je kunt uitvoeren om je gevel op te knappen. De meest voorkomende gevelwerken zijn gevelreiniging, voegwerken, isoleren, onderhoud en het bekleden van de gevel.

Gevelreiniging Lippenhuizen

Na verloop van tijd wordt de gevel van je woning aangetast door vuil. Het ziet er niet mooi uit en bovendien tast het vuil de gevel aan. Professionele gevelreiniging biedt in zo'n situatie uitkomst. De meest toegepaste vormen van gevelreiniging zijn stoomreiniging, impregneren, zandstralen, nevelstralen en chemische reiniging. Welke methode het meest geschikt is, is afhankelijk van de gevelbekleding en de soort vervuiling. Een specialist kan je hierover adviseren.

Lippenhuizen is gelegen in de provincie Friesland en heeft 935 inwoners, bestaande uit 478 mannen en 457 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 43 jaar. In totaal heeft Lippenhuizen 375 huishoudens. Per 188 huishoudens is er 1 gevelspecialist beschikbaar.

Gevelrenovatie expert Lippenhuizen gezocht?

Zoek je een vakman voor gevelrenovatie in Lippenhuizen en ben je benieuwd naar de prijzen? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse reacties!

Vraag gratis offertes aan en bespaar!

Vergelijk gevelrenovatie experts en bespaar op de kosten!