1 gevelrenovatie expert in Hollum

Een overzicht van alle gevelrenovatie experts in Hollum

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes & bespaar tot 40%!

In Hollum is 1 gevelrenovatie expert beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle gevel experts bij jou in de regio. De bedrijven uit het overzicht zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Voor alle gevelwerken

Er zijn diverse werkzaamheden die je kunt uitvoeren om je gevel op te knappen. De meest voorkomende gevelwerken zijn gevelreiniging, voegwerken, isoleren, onderhoud en het bekleden van de gevel.

Gevelreiniging Hollum

Na verloop van tijd wordt de gevel van je woning aangetast door vuil. Het ziet er niet mooi uit en bovendien tast het vuil de gevel aan. Professionele gevelreiniging biedt in zo'n situatie uitkomst. De meest toegepaste vormen van gevelreiniging zijn stoomreiniging, impregneren, zandstralen, nevelstralen en chemische reiniging. Welke methode het meest geschikt is, is afhankelijk van de gevelbekleding en de soort vervuiling. Een specialist kan je hierover adviseren.

Hollum is gelegen in de provincie Friesland en heeft 1160 inwoners, bestaande uit 564 mannen en 596 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 44 jaar. In totaal heeft Hollum 502 huishoudens. Per 502 huishoudens is er 1 gevelspecialist beschikbaar.

Gevelrenovatie expert Hollum gezocht?

Zoek je een vakman voor gevelrenovatie in Hollum en ben je benieuwd naar de prijzen? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse reacties!

Vraag gratis offertes aan en bespaar!

Overzicht van alle 1 gevelrenovatie expert in Hollum

Vergelijk gevelrenovatie experts en bespaar op de kosten!