Vind de beste gevelrenovatie expert in Hardinxveld-Giessendam

Kom gemakkelijk en snel in contact met gevelspecialisten uit Hardinxveld-Giessendam en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

Gevelrenovatie experts Hardinxveld-Giessendam

Alle 31 gevelrenovatie experts in Hardinxveld-Giessendam

Compleet overzicht van alle gevelrenovatie experts in Hardinxveld-Giessendam

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes & bespaar tot 40%!

Altijd een vakman voor jouw gevelwerken

In Hardinxveld-Giessendam zijn 31 gevelrenovatie experts beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle gevel experts bij jou in de regio. De bedrijven uit het overzicht zijn handmatig geselecteerd door ons serviceteam.

Er zijn diverse werkzaamheden die je kunt uitvoeren om je gevel op te knappen. De meest voorkomende gevelwerken zijn gevelreiniging, voegwerken, isoleren, onderhoud en het bekleden van de gevel. Via Gevel Gids vind je altijd een specialist voor jouw opdracht.

Gevelreiniging Hardinxveld-Giessendam

Na verloop van tijd wordt de gevel van je woning aangetast door vuil. Het ziet er niet mooi uit en bovendien tast het vuil de gevel aan. Professionele gevelreiniging biedt in zo'n situatie uitkomst. De meest toegepaste vormen van gevelreiniging zijn stoomreiniging, impregneren, zandstralen, nevelstralen en chemische reiniging. Welke methode het meest geschikt is, is afhankelijk van de gevelbekleding en de soort vervuiling. Een specialist kan je hierover adviseren.

Gevelrenovatie expert Hardinxveld-Giessendam gezocht?

Zoek je een vakman voor gevelrenovatie in Hardinxveld-Giessendam en ben je benieuwd naar de prijzen? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse reacties!

Over Hardinxveld-Giessendam

Hardinxveld-Giessendam is gelegen in de provincie Zuid-Holland en heeft 17925 inwoners, bestaande uit 8887 mannen en 9038 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 45 jaar. In totaal heeft Hardinxveld-Giessendam 7131 huishoudens. Per 230 huishoudens is er 1 gevelspecialist beschikbaar.

Vraag gratis offertes aan en bespaar!

Overzicht van alle 31 gevelrenovatie experts in Hardinxveld-Giessendam

Vergelijk gevelrenovatie experts en bespaar op de kosten!

gevelspecialist

Gevelspecialist in Hardinxveld-Giessendam

Met de hulp van een gevelspecialist in Hardinxveld-Giessendam knap jij je buitenmuur weer netjes op! De specialist vervangt kapotte stenen en dorpels, voegt je gevel opnieuw, voert reinigingswerkzaamheden uit en impregneert. Dit alles zodat jouw huis er weer als nieuw uitziet. Op zoek naar een gevelbedrijf?

Start gratis offerteaanvraag!

Na je aanvraag ontvang je meerdere prijsopgaven van specialisten in de regio. Kies de vakman met het beste aanbod en bespaar tot wel 40% op de kostprijs!

Op deze pagina lees je wat gevelspecialisten voor werkzaamheden uitvoeren, en waarom het belangrijk is een vakman in te huren. Je vindt informatie over de prijzen én we geven je praktische bespaartips!Wat doet een gevelspecialist?

Gevelspecialisten zorgen ervoor dat jouw buitenmuur er stralend uitziet. Hij geeft een persoonlijk advies, zodat je zeker weet welke werkzaamheden je moet uitvoeren.

Een aantal van de meest voorkomende werkzaamheden zijn:

 • Voegen vernieuwen
 • Gevelstenen vervangen
 • Dorpels vervangen
 • Gevelbekleding vernieuwen
 • Schoorsteen renoveren
 • Gevelreiniging
 • Impregneren
 • Volledige gevelrenovatie

Bij een volledige gevelrenovatie laat je verschillende klussen uitvoeren om de kwaliteit en de uitstraling van de buitenmuur te verbeteren. Je verlengt hiermee de levensduur van de muur en zorgt ervoor dat je woning in waarde stijgt. Mocht jij je huis in de toekomst willen verkopen, dan zorgt de renovatie er ook nog eens voor dat je sneller een koper vindt.

Gevelspecialist gezocht? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan, en vind een gevelspecialist bij jou in de buurt!

Wat zijn de prijzen van een gevelspecialist?

De tarieven van gevelspecialisten in Hardinxveld-Giessendam verschillen, en zijn onder meer afhankelijk van de klussen die je laat uitvoeren. Benieuwd naar de exacte prijs? Vraag gratis offertes aan en bespaar tot wel 40%!

Toe aan een gevelrenovatie? Een goedkope manier om je gevel te verbeteren is reinigen en impregneren. Dit beschermt de muur jarenlang tegen vervuiling en neerslag. De kosten hiervoor liggen rond de €20,- per vierkante meter. Verkeert de buitenmuur in slechte staat en moet je juist de voegen en een deel van het metselwerk vervangen? Dan lopen de kosten hoger op. Nieuw voegwerk wordt aangebracht vanaf €10,- per vierkante meter, afhankelijk van de gekozen voeg. Voor nieuwe gevelstenen kun je rekening houden met gemiddeld €12,50 per steen.

Kosten gevelspecialisten in 2024

Soort werkzaamheden Gemiddelde kosten*
Gevelrenovatie
– Voegen verwijderen€25,- tot €50,- per m²
– Nieuw voegwerkVanaf €10,- per m²
– Gevelstenen vervangen€12,50 per vervangen steen
– Dorpel vervangen€35,- per uur excl. materiaalkosten
– Gevelbekleding vervangenVanaf €200,- per m²
– Schoorsteen renoverenVanaf €500,- per schoorsteen
Gevelreiniging
– Stoomreinigen€6,- per m²
– Zandstralen€12,-
– Nevelstralen€17,50
– Chemisch reinigen€16,-
– Impregneren€10,-
– Impregneren en reinigen€20,-
– Impregneren, reinigen en voegen€35,-

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen die per gevelspecialist kunnen verschillen. Vraag voor een exacte prijs gratis offertes aan.

Gevelreiniger uit Hardinxveld-Giessendam gezocht?

Vergelijk gratis offertes en bespaar zo tot wel 40% op de kostprijs!

Welke factoren beïnvloeden de prijs?

De prijs van een gevelspecialist hangt af van een aantal factoren. Het soort werkzaamheden speelt een grote rol, net als de omvang van de klus. Hieronder lees je meer over de verschillende factoren die de totaalprijs beïnvloeden.

Wil je weten wat jouw gevelwerk exact gaat kosten? Vraag dan gratis offertes aan!

Soort werkzaamheden

Laat je een complete gevelrenovatie uitvoeren, of wil je alleen de voegen vernieuwen? De keuze voor de specifieke werkzaamheden hebben een grote invloed op de totaalprijs. Relatief kleine werkzaamheden worden voor weinig geld al uitgevoerd, denk bijvoorbeeld aan het reinigen van de muur of het vervangen van enkele gevelstenen. Grotere gevelwerken, zoals het renoveren van de schoorsteen, zijn een stuk duurder: vanaf €500,- per schoorsteen. Welke specifieke werkzaamheden je uit laat voeren hangt af van de staat van je muur. Hoe groter de schade, des te meer klussen de specialist moet uitvoeren.

Grootte van de klus

Natuurlijk geldt over het algemeen: hoe groter de klus, des te hoger de totaalprijs. Als je een complete renovatie uitvoert ben je duurder uit dan als je alleen kiest voor een reiniging. Maar daar staat tegenover dat veel vakmannen een kwantumkorting aanbieden. Dat betekent dat de prijs per vierkante meter daalt, naarmate de klus groter is. Door dus alle werkzaamheden in één keer uit te besteden aan een gevelbedrijf, ben je goedkoper uit dan wanneer je deze verspreidt over enkele maanden of jaren.

Je kunt ook overwegen om samen met de buren één gevelbedrijf in te huren. Zo daalt de prijs per vierkante meter!

gevelspecialisten

Uurtarief van de gevelspecialist

Onthoud dat het uurtarief van de gevelspecialist enorm kan verschillen. Elke gevelspecialist bepaalt namelijk zijn of haar eigen tarief. Door de prijzen van meerdere gevel experts met elkaar te vergelijken, ben je verzekerd van het beste aanbod.

Voor kleine klussen die veel tijd of aandacht vereisen wordt vaak een uurtarief gerekend. Voor grotere, relatief eenvoudige klussen gaat het juist eerder om een prijs per vierkante meter. Wil je zeker weten wat jouw klus gaat kosten, dan vraag je het beste gratis offertes aan!

Prijsvoorbeelden van gevelspecialisten

Benieuwd naar de prijzen van gevelspecialisten? De kosten hangen heel erg af van de specifieke werkzaamheden die je laat uitvoeren. Daarom hebben we hieronder twee handige prijsvoorbeelden voor je opgesteld.

 • Voorbeeld 1: gevelrenovatie bij tussenwoning. Je wilt de muur flink opknappen met nieuwe voegen, een reiniging en impregneren. De kosten liggen rond de €35,- per m² en je muur is ongeveer 65 m² groot. In dat geval ligt de totaalprijs rond de €2.275,-.
 • Voorbeeld 2: gevelreiniging bij hoekwoning. Het muuroppervlak is ongeveer 100 m² en je wilt eindelijk alle vervuiling eens verwijderen door te stoomreinigen. De kosten hiervoor liggen rond de €6,- per m², waardoor het totaalbedrag uitkomt op €600,-. Laat je de muur daarna impregneren, om het effect langer te behouden, dan betaal je in totaal €700,-.

Wat zijn de werkzaamheden van een gevelrenovatie expert?

Een gevelrenovatie expert heeft verschillende werkzaamheden. Een paar belangrijke klussen zijn het vervangen van gevelstenen en het herstellen van scheuren of beschadigd voegwerk, een gevelreiniging en het renoveren van schoorsteen.

Hieronder gaan we dieper in op de verschillende werkzaamheden. Wil jij een gevelrenovatie in Hardinxveld-Giessendam uitvoeren? Vraag dan gratis offertes aan en bespaar op de kostprijs!

Gevelbekleding vervangen

Om je gevel te beschermen tegen kou en neerslag, is het mogelijk om gevelbekleding aan te brengen. Dit bestaat uit veel verschillende kleuren, materialen en designs. Zo is gevelbepleistering een optie, maar ook houten, kunststof of zelfs metalen gevelbekleding. Naast dat dit er heel stijlvol en luxe uitziet, verhoog je ook de woningwaarde én verleng je de levensduur van de buitenmuur.

Is de gevelbekleding flink verouderd, dan raakt je gevel weer aangetast door neerslag en temperatuurswisselingen. Dan is het tijd om je gevelbekleding te vervangen: ook daarvoor kun je een expert inhuren. De kosten hiervoor beginnen rond de €200,- per m².

gevelrenovatie

Gevelstenen vervangen

Zijn er een paar gevelstenen kapot? Je kunt ze eventueel herstellen door de gaten op te vullen, maar dan zie je wel altijd een kleurverschil. Een betere optie is de gevelstenen vervangen.

Hoe doet een vakman dit?

De gevelspecialist verwijdert eerst de voegen rondom de beschadigde gevelstenen. Nu is er iets meer ruimte om de steen gemakkelijk te verwijderen. Daarna plaatst de vakman een nieuwe steen weer terug, en plaatst hij nieuwe voegen.

Scheuren herstellen

Scheuren in de muren komen ook regelmatig voor. Meestal komt dit door een gebrek aan dilatie, waardoor de muur niet goed genoeg op verschillen reageert. Dilatie is een methode die ervoor zorgt dat de muur goed reageert op eventueel ‘werken’, zodat deze niet beschadigt. Verticale scheuren in de muur kunnen meestal geen kwaad. Repareren is mogelijk met een vulmiddel of door de beschadigde stenen en voegen te vernieuwen.

Heb je last van horizontale scheuren on de muur? Pas dan op: dit kan een teken zijn dat er iets mis is met de fundering of draagkracht van de woning. Het is belangrijk om zo snel mogelijk een vakman in te schakelen.

Voegwerk verwijderen

Een vakman kan het voegwerk voor je verwijderen: dat is nodig als je nieuwe voegen wilt plaatsen of als je kapotte gevelstenen wilt vervangen. Voegwerk verwijderen wordt heel zorgvuldig gedaan, zodat er geen beschadigingen aan het metselwerk ontstaan. De vakman gebruikt twee verschillende technieken.

De eerste is uitslijpen. Hierbij maakt hij gebruik van een slijptol, waarmee hij gemakkelijk de voegen wegslijpt. Dit wordt vooral gebruikt bij harde voegen.

Bij zachtere voegen, kiest de vakman er ook wel eens voor om ze uit te hakken. Hij doet dit dan handmatig met een hamer en beitel. Hiermee kan hij iets precieze werken en is de kans op beschadigingen wat kleiner.

Tijd voor een gevelrenovatie in Hardinxveld-Giessendam?

Vind een vakman bij jou in de buurt en bespaar op de kostprijs!

Start gratis offerteaanvraag

Nieuw voegwerk

Na het verwijderen van de voegen, volgt het aanbrengen van nieuw voegwerk.

Je hebt hierbij de keuze uit verschillende voegen:

 • Knipvoeg: deze steekt schuin uit buiten de muur, waardoor het metselwerk kaarsrecht lijkt, ook als dat in werkelijkheid niet zo is.
 • Platvolvoeg: deze sluit aan met de stenen in het metselwerk. Dit is de meest standaard soort voeg.
 • Verdiepte voeg: dit is een strakke voeg, die iets dieper ligt dan de stenen in het metselwerk.
 • Snijvoeg: deze voeg loopt gelijk met de stenen, maar de onder- en bovenkant wordt schuin weggesneden voor een uniek effect.

Afhankelijk van de keuze voor je voeg, beginnen de kosten vanaf €10,- per m².

Dorpels vervangen

De dorpels zitten onder je raamkozijnen. Deze staan schuin naar buiten, zodat regenwater netjes wordt afgevoerd, en niet naar binnenloopt. Wanneer er scheuren in de dorpel zitten, is het noodzaak om deze zo snel mogelijk te vervangen: doe je dat niet, dan riskeer je vochtschade in huis!

Dorpels zijn verkrijgbaar in veel verschillende materialen. Zo passen stenen dorpels heel goed bij klassieke woningen, maar zijn kunststof dorpels meer geschikt voor moderne huizen. Een gevelspecialist geeft je hierover een persoonlijk advies.

Schoorsteen renoveren

Last van rookterugslag of is je schoorsteen gewoon enorm verouderd? Laat deze dan renoveren, zodat je problemen voorkomt. Een renovatie zorgt ervoor dat er niet zomaar stenen naar beneden vallen en er dus geen gewonden vallen. Bovendien voorkomt het rookterugslag en lekkages én verbetert het de woningwaarde.

Wat houdt een schoorsteenrenovatie in?

Je laat alle onderdelen opknappen: kapotte stenen worden vervangen, beschadigde of poreuze voegen vernieuwd en de loodslabben en schoorsteenkap worden ook opgeknapt of vervangen. De kosten beginnen vanaf €500,- en hangen samen met de specifieke werkzaamheden die je laat uitvoeren.

Welke methodes gebruikt een gevelreiniger in Hardinxveld-Giessendam?

Als je gevel in prima staat verkeerd, maar wel erg vervuild is schakel je het beste een gevelreiniger uit Hardinxveld-Giessendam in. Een gevelreiniger beschikt over meerdere technieken en methodes om jouw buitenmuur weer een frisse uitstraling te geven. Dit is nodig bij vervuiling zoals graffiti, mos, algen, onkruid, en roetaanslag. De methode wordt volledig aangepast aan het type vervuiling en de staat van de gevel.

Dit zijn de verschillende reinigingstechnieken:

 • Stoomreinigen
 • Zandstralen
 • Nevelstralen
 • Chemisch reinigen
 • Laserreiniging

Hieronder gaan we verder in op de verschillende methodes. Wil jij weten wat het kost? Vraag dan gratis offertes aan en bespaar tot wel 40% op de kostprijs!

Stoomreinigen

Stoomreinigen wordt toegepast bij milde vervuiling, zoals mos of algen en zand of andere verkleuringen.

Hoe werkt het?

De gevelreiniger uit Hardinxveld-Giessendam verhit water tot 150 graden en spuit dit onder hoge druk op het oppervlak. De warmte weekt het vuil los en de hoge druk spelt het vuil van de muur af. De vakman vangt al het gebruikte water weer op, zodat dit correct kan worden afgevoerd.

Deze methode is niet geschikt voor zwakke gevels, door het temperatuurverschil kunnen er beschadigingen ontstaan. De gevelreiniger voert dus eerst een inspectie uit om te kijken of je gevel geschikt is. Stoomreinigen kost je ongeveer €6,- per m².

Zandstralen

Zandstralen is een techniek die gebruikt wordt om hardnekkig vuil te verwijderen. Denk hierbij aan graffiti of verfresten. De vakman spuit een straalmiddel van water met een grove korrel op het muuroppervlak. Door een schurende werking verdwijnt het vuil. Ook hier geldt dat al het water moet worden opgevangen, zodat het op de juiste manier geloosd kan worden en het vuil niet zomaar in het riool verdwijnt.

Ook dit is een ingrijpende techniek die niet geschikt is voor zwakke gevels. De kans op beschadigingen is dan groot. Voor zandstralen betaal je ongeveer €12,- per m².

gevelreiniging

Nevelstralen

Nevelstralen is een vergelijkbare techniek, ook hier wordt gebruik gemaakt van een straalmiddel. Het verschil is dat er bij nevelstralen gebruik wordt gemaakt van een roterende spuit. Zo komt het straalmiddel minder hard aan op het oppervlak, en is de kans op schade veel kleiner. Hierdoor is deze techniek ook geschikt voor kwetsbare gevels. De kosten liggen rond de €17,50 per m².

Chemisch reinigen

Een andere techniek is chemisch reinigen. De vakman gebruikt een chemisch reinigingsmiddel om de muur schoon te maken. Met een borstel brengt hij het middel aan op het oppervlak. Nu is het belangrijk dat het een tijdje inwerkt. De exacte inwerktijd hangt af van de vervuiling. Hoe hardnekkiger het vuil, des te langer de inwerktijd. Vaak is een half uur voldoende, soms zijn er meerdere uren nodig. Dit chemische proces zorgt ervoor dat het vuil van de muur afsmelt.

Daarna spuit hij de muur met een hogedrukspuit schoon. Houd er rekening mee dat het bij chemisch reinigen tot een week kan duren voordat het echte eindresultaat zichtbaar is. Chemisch reinigen kost gemiddeld €16,- per m².

Laserreiniging

Tot slot is ook laserreiniging een optie. Dit is een techniek die veel tijd kost en daardoor relatief duur is. Het wordt vooral gebruikt bij monumentale panden en kunstwerken, omdat de kans op schade nihil is.

Hoe werkt het?

De gevelreiniger gebruikt een laser om het oppervlak schoon te maken. De laser verwarmt een heel klein oppervlak net zolang tot het vuil smelt of verdwijnt. Dit gebeurt uiteraard millimeter voor millimeter.

Schakel een gevelspecialist uit Hardinxveld-Giessendam in voor jouw gevelrenovatie!

Vergelijk meerdere vakmannen en bespaar op die manier tot 40%!

Welk btw-tarief geldt voor gevelwerken?

Voor de meeste gevelwerken geldt het standaard btw-tarief van 21%. De arbeidskosten wordt in veel gevallen wel belast met een verlaagd btw-tarief van 9%. Een belangrijke voorwaarde hiervoor is dat je woning in ieder geval 2 jaar oud is. Het lage btw-tarief geldt alleen voor de arbeidskosten: over de materiaalkosten betaal je wel gewoon 21% btw.

Meer weten? Lees dan verder op belastingdienst.nl.

Zijn er ook subsidies voor werkzaamheden aan de gevel?

Er zijn op dit moment geen nationale subsidies voor gevelwerken. Mocht je gevelwerken combineren met het plaatsen van isolatie, dan kom je mogelijk wel in aanmerking voor een mooie subsidie. De Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) is een subsidie voor iedereen die investeert in minimaal twee energiebesparende maatregelen. Naast de gevelisolatie zou je dus ook moeten investeren in een andere vorm van isolatie. Kijk voor meer informatie op rvo.nl.

Daarnaast is het natuurlijk mogelijk dat jouw gemeente of provincie een plaatselijke subsidie aanbiedt. Je gevelspecialist uit Hardinxveld-Giessendam is hiervan op de hoogte en kan je persoonlijk adviseren.

Aandachtspunten bij het kiezen van een gevel expert

Wil je een gevel expert inhuren, dan is het natuurlijk belangrijk om te kiezen voor een betaalbaar en betrouwbaar vakman. Maar hoe kies je nu de juiste gevelspecialist? Hieronder geven we je een paar aandachtspunten, zodat je zeker weet dat je kiest voor kwaliteit.

Hulp nodig? Vraag dan gratis offertes aan en bespaar!

Maak duidelijke afspraken

Het is belangrijk om duidelijke afspraken te maken, zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn. Doe dit zoveel mogelijk zwart op wit, zodat je altijd iets hebt om naar te verwijzen. Vaak geldt ook dat hoe duidelijker de afspraken van het gevelbedrijf, hoe betrouwbaarder ze zijn. Blijft de vakman onduidelijk met betrekking tot de prijzen en de planning, dan is het slim om verder te zoeken naar iemand die wel duidelijke afspraken wil maken.

Keurmerken

Houd rekening met de keurmerken van de gevelspecialisten! Een keurmerk geeft aan dat ze voldoen aan strenge kwaliteitsvoorwaarden. Ook geven sommige keurmerken, zoals het BouwGarant-keurmerk extra garanties wat betreft betaling en faillissement.

Op welke keurmerken kun je letten:

 • BouwGarant:: hierover lees je meer op bouwgarant.nl. Deze verzekerd een goede garantie en een uitstekende klachtenprocedure. Je bent dus verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid.
 • VGM: bedrijven met dit keurmerk bieden uitstekende kwaliteit gericht op veiligheid, milieu en gezondheid.
 • OSB-keurmerk: een specialist die dit keurmerk heeft, beschikt over de NEN4400-1 certificering.

gevel renoveren

Garantie en voorwaarden

Als je de prijzen van meerdere specialisten vergelijkt, dan raden we je aan ook de voorwaarden door te nemen. Deze kunnen namelijk enorm verschillen per bedrijf. Wat als er tijdens je gevelrenovatie onverhoopt toch schade ontstaat: wie is hier dan voor verantwoordelijk? Een bedrijf met een goede garantie zal dit zelf oplossen. Soms is het dus verstandig om iets meer te betalen voor een vakman met goede garantievoorwaarden.

Zoek een specialist

Kijk naar het specialisme van de gevelspecialisten. Woon je in een hele oude woning en wil je de gevel in ere herstellen, dan is het belangrijk om te zoeken naar iemand met ervaring in restaureren. Terwijl als je in een monumentaal pand woont en graffiti wilt verwijderen door middel van de lasserreiniging je een andere specialist nodig hebt!

Gevelspecialist uit de regio

Kies altijd voor een gevelspecialist uit de regio! Dit heeft twee belangrijke voordelen. Allereerst omdat je zo op de voorrijdkosten bespaart. De meeste gevelbedrijven brengen namelijk geen voorrijkosten in rekening binnen een bepaalde straal! Daarbuiten liggen de voorrijkosten vaak rond de €0,25 tot €0,50 per kilometer.

Een tweede voordeel, is dat bedrijven in hun eigen regio meestal een goede reputatie hoog te houden hebben. Daarom ben je vaak verzekerd van een uitstekende klantenservice.

Gevelreiniging in Hardinxveld-Giessendam uitvoeren? Vind een vakman!

Vergelijk meerdere offertes en kies voor de specialist met het beste aanbod!

Gratis offertes vergelijken

Tips om op de kosten te besparen

Een gevelspecialist of -reiniger inhuren zonder de hoofdprijs te betalen? Hieronder geven we je een paar praktische tips, waarmee je de kosten zo laag mogelijk houdt. Wil je een vakman inschakelen? Twijfel dan niet en vraag snel een gratis offerte aan!

Help mee

Door zelf je handen uit de mouwen te steken, bespaar je de vakman veel tijd en ben jij minder arbeidskosten kwijt. We raden je aan om de gevelspecialist eerst te vragen welke werkzaamheden je eventueel uit kunt voeren. Misschien kun je voorbereiden door de ruimte rondom je buitenmuur vast leeg te halen, kun je zelf het puin afvoeren naar de vuilstort of zijn er andere klussen die je de vakman uit handen kunt nemen.

Ga niet zomaar zelf aan de slag met de gevelwerken, omdat je dan het risico op beschadigingen vergroot. Dan is de vakman juist langer bezig, en ben je zelfs duurder uit!

Kwantumkorting

Regel een kwantumkorting! Hoe groter de klus, des te lager de prijs per vierkante meter. Wacht dus niet tot volgend jaar om de gevelrenovatie compleet te maken met een nieuwe dorpel, maar doe dit tegelijk met het voegen en het reinigen! Door alles in één keer uit te voeren ben je per vierkante meter goedkoper uit.

Daarnaast is het ook een optie om je buren te vragen of zij ook gevelwerk willen uitvoeren. Door samen één gevelwerker in te huren, bespaar je op de kosten. De meeste gevelbedrijven bieden een mooie kwantumkorting aan.

Vergelijk offertes

We raden je altijd aan om de offertes van meerdere vakmannen met elkaar te vergelijken! De prijzen variëren enorm, omdat elke specialist zijn of haar eigen tarief mag bepalen. Door te kiezen voor de vakman met de scherpste prijs, bespaar je al snel tot wel 40% op de totaalprijs!

Let bij het vergelijken niet alleen op de prijs!

Kijk ook naar garantievoorwaarden, materiaalgebruik en planning. Zo kies je voor het bedrijf dat het beste bij je past! Start gratis offerteaanvraag.

gevelreiniger

Gevelspecialist in Hardinxveld-Giessendam nodig? Vergelijk gratis offertes!

Heb je de hulp van een gevelspecialist in Hardinxveld-Giessendam nodig? Een vakman geeft je een persoonlijk advies en vertelt wat nodig is om jouw buitenmuur weer flink op te knappen. Door beschadigingen te herstellen, vuil te verwijderen en opnieuw te voegen ziet je huis er stralend uit en verhoog je zelfs de woningwaarde!

Start nu je gratis offerteaanvraag!

Hierna ontvang je meerdere prijsopgaven van experts in je regio. Vergelijk op basis van prijs en aanbod, en kies zo de gevelspecialist die het beste bij je past! Je bespaart op deze manier tot wel 40% op de totaalprijs. Je offerteaanvraag is verder gratis en helemaal vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast!

Gratis offertes vergelijken!