Vind de beste gevelrenovatie expert in Didam

Kom gemakkelijk en snel in contact met gevelspecialisten uit Didam en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

Gevelrenovatie experts Didam

Top 12 gevelrenovatie experts in Didam

Compleet overzicht van alle gevelrenovatie experts in Didam

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes & bespaar tot 40%!

Altijd een vakman voor jouw gevelwerken

In Didam zijn 12 gevelrenovatie experts beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle gevel experts bij jou in de regio. De bedrijven uit het overzicht zijn handmatig geselecteerd door ons serviceteam.

Er zijn diverse werkzaamheden die je kunt uitvoeren om je gevel op te knappen. De meest voorkomende gevelwerken zijn gevelreiniging, voegwerken, isoleren, onderhoud en het bekleden van de gevel. Via Gevel Gids vind je altijd een specialist voor jouw opdracht.

Gevelreiniging Didam

Na verloop van tijd wordt de gevel van je woning aangetast door vuil. Het ziet er niet mooi uit en bovendien tast het vuil de gevel aan. Professionele gevelreiniging biedt in zo'n situatie uitkomst. De meest toegepaste vormen van gevelreiniging zijn stoomreiniging, impregneren, zandstralen, nevelstralen en chemische reiniging. Welke methode het meest geschikt is, is afhankelijk van de gevelbekleding en de soort vervuiling. Een specialist kan je hierover adviseren.

Gevelrenovatie expert Didam gezocht?

Zoek je een vakman voor gevelrenovatie in Didam en ben je benieuwd naar de prijzen? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse reacties!

Over Didam

Didam is gelegen in de provincie Gelderland en heeft 16750 inwoners, bestaande uit 8153 mannen en 8597 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 43 jaar. In totaal heeft Didam 7081 huishoudens. Per 590 huishoudens is er 1 gevelspecialist beschikbaar.

Vraag gratis offertes aan en bespaar!

Overzicht van de top 12 gevelrenovatie experts in Didam

Vergelijk gevelrenovatie experts en bespaar op de kosten!

gevelspecialist

Gevelspecialist in Didam

Ziet jouw gevel er verouderd of beschadigd uit? Schakel een gevelspecialist uit Didam in! Deze voert verschillende klussen uit die ervoor zorgen dat jouw buitenmuur er weer netjes uitziet: scheuren herstellen, voegen vervangen, metselwerk reinigen en meer. Dit verbetert de uitstraling van je huis en verhoogt de woningwaarde! Op zoek naar een vakman?

Start gratis offerteaanvraag!

Na je aanvraag ontvang je meerdere prijsopgaven van specialisten in je regio. Vergelijk meerdere offertes zodat je verzekerd bent van het beste aanbod!

Op deze pagina lees je meer over gevelspecialisten: je leest welke werkzaamheden zij uitvoeren en wat dit ongeveer kost. We geven je ook handige tips bij het kiezen van een expert én je vindt op deze pagina handige bespaar tips!Wat doet een gevelspecialist?

Gevelspecialisten hebben verschillende werkzaamheden die ze uitvoeren om jouw gevel weer te laten stralen. Zo herstellen ze natuurlijk beschadigingen. Zit er een scheur in de muur, dan zoeken ze uit waar die vandaan komt en herstellen ze de muur. Andere taken die ze uitvoeren zijn een complete gevelrenovatie, het vervangen van de voegen of beschadigde stenen, en natuurlijk een uitgebreide gevelreiniging. In overleg bepaal jij met de specialist welke werkzaamheden nodig zijn bij jouw buitenmuur.

Dit zijn de belangrijkste werkzaamheden van gevelspecialisten:

 • Voegwerk verwijderen of vervangen
 • Gevel reinigen
 • Gevelbekleding plaatsen of vervangen
 • Schoorsteen renoveren
 • Dorpels vervangen
 • Scheuren repareren

Vraag gratis offertes van gevelspecialisten aan!

Wat zijn de prijzen van een gevelspecialist?

De prijzen van een gevelspecialist in Didam zijn afhankelijk van de specifieke werkzaamheden die je laat uitvoeren. Voor het verwijderen van de voegen betaal je tussen de €25,- tot €50,- per m². Afhankelijk van het type voeg dat je kiest, betaal je voor nieuw voegwerk vanaf €10,- per m². Kies je voor een meer luxere voeg dan de standaard voegen, dan kunnen de kosten al snel oplopen: tot wel €100,- per m²!

Voor een complete schoorsteenrenovatie, inclusief het vervangen van kapotte stenen, loodslabben en het herstellen van de voegen, betaal je vanaf €500,- per schoorsteen. Dit is nodig als je schoorsteen verouderd of beschadigd is, om de veiligheid in en rond je huis te verbeteren.

De kosten voor een reiniging beginnen vanaf €6,- per m². De kosten hangen af van het soort reiniging. Zandstralen kost gemiddeld €12,- per m² en voor een chemische reiniging liggen de prijzen rond de €16,- per m². Kies je ervoor om de muur ook te impregneren? Dit kost ongeveer €10,- per m².

Gevelspecialist inschakelen? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en vind een specialist bij jou uit de buurt!

Kosten gevelspecialisten in 2024

Soort werkzaamheden Gemiddelde kosten*
Gevelrenovatie
– Voegen verwijderen€25,- tot €50,- per m²
– Nieuw voegwerkVanaf €10,- per m²
– Gevelstenen vervangen€12,50 per vervangen steen
– Dorpel vervangen€35,- per uur excl. materiaalkosten
– Gevelbekleding vervangenVanaf €200,- per m²
– Schoorsteen renoverenVanaf €500,- per schoorsteen
Gevelreiniging
– Stoomreinigen€6,- per m²
– Zandstralen€12,-
– Nevelstralen€17,50
– Chemisch reinigen€16,-
– Impregneren€10,-
– Impregneren en reinigen€20,-
– Impregneren, reinigen en voegen€35,-

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen die per gevelspecialist kunnen verschillen. Vraag voor een exacte prijs gratis offertes aan.

Besparen op de kosten van een gevelspecialist in Didam?

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40% op de totaalprijs.

Start gratis offerteaanvraag

Welke factoren beïnvloeden de prijs?

De prijzen van jouw gevelrenovatie zijn afhankelijk van meerdere factoren. De specifieke werkzaamheden die je laat uitvoeren hebben de grootste invloed op de prijs. Maar ook de omvang van de klus en het uurtarief van de gevelspecialist spelen hierin een grote rol.

Hieronder gaan we dieper in op de belangrijkste factoren die de prijs beïnvloeden. Wil je weten wat jouw gevelwerk exact gaat kosten? Vraag dan gratis offertes aan en bespaar tot wel 40%!

Soort werkzaamheden

De prijzen hangen nauw samen met de specifieke werkzaamheden die je laat uitvoeren. Je bent een stuk goedkoper uit als je de muur alleen laat reinigen, dan wanneer je kiest om de muur opnieuw te voegen, te reinigen en dan te impregneren! Ook zijn grotere gevelwerken over het algemeen duurder. Denk hierbij aan het herstellen van beschadigingen of het vervangen van dorpels.

De staat van je muur heeft dus ook invloed: hoe slechter de staat, des te meer werkzaamheden je moet laten uitvoeren.

Grootte van de klus

De omvang van de klus speelt ook een grote rol. Over het algemeen geldt uiteraard: hoe groter de klus, des te hoger de kosten. Je hebt namelijk meer materiaal nodig en de vakman is langer bezig waardoor je meer arbeidskosten betaalt.

Maar daar staat tegenover, dat veel gevelspecialisten uit Didam een lagere prijs per vierkante meter aanbieden bij een grotere klus. Als jij en je buren dus samen één vakman inhuren om jullie beide gevels in één keer te renoveren, dan liggen de kosten per vierkante meter een stuk lager dan wanneer je alleen je eigen muur laat doen.

gevelspecialisten

Uurtarief van de gevelspecialist

Elke gevelspecialist bepaalt zijn of haar eigen tarief. Hierdoor verschillen de arbeidskosten enorm per gevelbedrijf.

Een aantal factoren die invloed hebben op het uurtarief zijn:

 • De ervaring van de vakman
 • De klussen die de specialisten uitvoeren
 • De locatie van de vakman

Voor sommige klussen, zoals het reinigen van de gevel, brengt de vakman juist een prijs per vierkante meter in rekening. Vaak geldt dat er voor klussen die meer precisie vereisen een uurtarief wordt gerekend.

Prijsvoorbeelden van gevelspecialisten

Benieuwd wat het kost om je gevel te renoveren? Hieronder geven we een paar prijsvoorbeelden.

 • Je muur is toe aan een reiniging, en je kiest ervoor om ook opnieuw te voegen en het metselwerk te impregneren. Je woont in een tussenwoning, met een muuroppervlak van 65 m². De kosten zijn €35,- per m²: de totaalprijs komt dan neer op €2.275,-.
 • Jij wilt de buitenmuur van je vrijstaande woning (met een oppervlak van 110 m²) eens goed opknappen. Er zitten onderin de muur een paar scheuren en je wilt het voegwerk eens vervangen. Het vervangen van de scheuren houdt in dat je ongeveer 20 kapotte stenen laat vervangen voor €12,50 per stuk. Je kiest voor een standaard voeg van €10,- per m² en kiest ervoor om je muur extra te beschermen om deze te impregneren voor €10,- per m². De totaalprijs komt dan neer op €2.450,-.

Wat zijn de werkzaamheden van een gevelrenovatie expert?

Een gevelrenovatie expert voert verschillende werkzaamheden uit. Welke klussen hij uitvoert bij jouw buitenmuur, hangt af van de staat van de gevel.

Dit zijn de meest voorkomende klussen:

 • Gevelbekleding vervangen
 • Gevelstenen vervangen
 • Scheuren herstellen
 • Voegwerk verwijderen
 • Nieuw voegwerk aanbrengen
 • Dorpels vervangen
 • Schoorsteen renoveren

Hieronder gaan we dieper in op de belangrijkste werkzaamheden van een vakman. Gevelrenovatie expert gezocht? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan en bespaar op de kosten!

Gevelbekleding vervangen

Eén van de dingen die een gevelwerker doet, is het vervangen van gevelbekleding. Misschien is de bekleding toe aan vervanging: dat merk je als de kleur over de jaren heen heel dof is geworden, of als er flinke beschadigingen ontstaan. Je kunt kiezen voor dezelfde bekleding, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een nieuw materiaal. Zo krijgt je huis echt een nieuwe uitstraling.

Je hebt onder meer de keuze uit deze materialen:

 • Hout
 • Kunststof
 • Metaal
 • Steenstrips

Het vervangen van gevelbekleding wordt gedaan vanaf €200,- per m².

gevelrenovatie

Gevelstenen vervangen

Als je muur beschadigd is, dan is het nodig om de gevelstenen te vervangen. Hoe doet de vakman dit?

Hij verwijdert eerst de voegen rondom de beschadigde bakstenen. Dit door middel van uithakken of uitslijpen. Nu is er iets meer ruimte rondom de stenen, waardoor hij ze gemakkelijk kan verwijderen. Daarna plaatst hij er nieuwe stenen voor in de plaats, en werkt dit af met nieuw voegwerk. Het is hierbij wel belangrijk dat je kiest voor dezelfde gevelstenen zodat er geen kleurverschil ontstaat. De kosten liggen rond de €12,50 per steen.

Scheuren herstellen

Zitten er scheuren in de muur? Je moet deze zo snel mogelijk laten herstellen, om grotere schade te voorkomen. Ze kunnen vochtproblemen veroorzaken, en zo ’s winters kapotvriezen waardoor de muur nog meer beschadigt.

Veel voorkomende scheuren zijn verticale scheuren, onder een raamkozijn of ergens anders in de buitenmuur. Dit wordt veroorzaakt door onvoldoende dilatie. Dat houdt in dat de muur niet flexibel genoeg zijn om op het ‘werken’ van de woning te reageren, maar dit heeft geen gevolgen voor de draagkracht van de woning. Het vormt dus geen direct instortingsgevaar. De vakman kan dit dichten met mortel of kit, maar het is ook mogelijk om de beschadigde stenen te vervangen voor een mooi resultaat.

Voegwerk verwijderen

Als de voegen beginnen af te brokkelen, dan is het tijd om de voegen te vervangen.

De eerste stap is het verwijderen van het voegwerk, dit gebeurt op twee verschillende manieren:

 • Uitslijpen: in dit geval verwijdert de specialist de voegen met een slijptol. Dit is snel en effectief, maar hij moet voorzichtig te werk gaan omdat de kans op beschadigingen van de stenen groot is. Deze methode wordt vooral toegepast op harde voegen.
 • Uithakken: hierbij gebruikt de vakman een hamer en een beitel, om de voegen handmatig uit te hakken. Dit wordt vooral gedaan bij zachtere voegen, omdat het meer tijd in beslag neemt.

Het verwijderen van de voegen kost gemiddeld €25,- tot €50,- per m², afhankelijk van de gekozen methode.

Gevelreiniging in Didam tegen de laagste prijs!

Vind een gevelreiniger in je regio en bespaar tot 40% op de kosten!

Nieuw voegwerk

Naast het verwijderen van de voegwerken, kun je een gevelspecialist ook inhuren om nieuw voegwerk te plaatsen. Je hebt hierbij de keuze uit verschillende soorten voegen, die allemaal een groot effect hebben op de uitstraling van je woning.

De platvolvoeg is een van de meest standaard voegen en kost ongeveer €10,- per m². De specie wordt hierbij helemaal uitgelijnd met de stenen.

Voor een bijzonder effect kun je ook gebruik maken van knipvoeg: deze steekt een klein beetje uit buiten de muur, en wordt dan schuin afgesneden. Door de strakke lijnen in het voegwerk worden kleine onregelmatigheden in het metselwerk optisch verborgen. De kosten voor een knipvoeg liggen wel flink hoger: rond de €55,- tot zelfs €98,- per m².

Dorpels vervangen

De dorpel bevindt zich onder je raamkozijn. De belangrijkste functie hiervan, is de waterafvoer. De dorpel loopt schuin af naar buiten toe, zodat regenwater niet via je kozijn naar binnen komt. Zitten er beschadigingen in de dorpel, zoals scheuren of gaten? Dan is het belangrijk om deze zo snel mogelijk te vervangen.

Nieuwe dorpels zijn verkrijgbaar in veel verschillende materialen en designs. Een kunststof deurdorpel wordt veel geplaatst bij moderne woningen en is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en designs. Daarnaast is het ook mogelijk om een stenen raamdorpel te plaatsen voor een meer klassieke look. Het vervangen van dorpels kost gemiddeld €35,- per uur, exclusief materiaalkosten.

Schoorsteen renoveren

Soms is een schoorsteen zo verouderd dat een complete schoorsteenrenovatie nodig is. Dit is bijvoorbeeld het geval bij beschadigingen in het metselwerk, of als je last hebt van lekkages of rookterugslag.

Het is belangrijk om de schoorsteen ook goed in orde te hebben als je deze niet meer gebruikt. Je wilt voorkomen dat er brokstukken naar beneden vallen die iemand kunnen verwonden.

Een complete schoorsteenrenovatie bestaat uit deze werkzaamheden:

 • Beschadigde stenen vervangen
 • Kapotte voegen vernieuwen
 • Nieuwe loodslabben plaatsen.
 • Schoorsteenkap vervangen
 • Eventueel impregneren

Voor het renoveren van je schoorsteen betaal je vanaf €500,-.

Welke methodes gebruikt een gevelreiniger in Didam?

Is de buitenkant van je woning flink vervuild? Dan schakel je het beste een gevelreiniger uit Didam in. Door middel van verschillende reinigingsmethodes kun je het metselwerk helemaal vernieuwen en zorg je ervoor dat de buitenmuur er weer fris uitziet. Welke methode wordt toegepast hangt af van de staat van je muur en het type vervuiling.

Hieronder lees je meer over de verschillende methodes. Wil jij een gevelreiniger inhuren? Vraag dan snel gratis offertes aan en bespaar tot wel 40%!

Stoomreinigen

Zoals de naam al doet vermoeden gebruikt de vakman stoom bij een stoomreiniging. Hij spuit het water onder hoge temperatuur op je muuroppervlak. Door de warmte smelt het vuil als het ware van de muur af. Stoomreinigen is geschikt voor relatief milde vervuiling op gevels die in goede staat verkeren. Door het hoge temperatuurverschil, zou een zwakkere gevel kunnen gaan barsten met vochtproblemen als gevolg.

Stoomreinigen is een goede optie voor vervuiling zoals mos- of algen, roetaanslag of onkruid. Het voordeel van deze methode is dat het relatief goedkoop is: het wordt al gedaan vanaf €6,- per m².

Zandstralen

Zandstralen is een tweede techniek die vaak wordt toegepast. Meestal wordt deze methode gebruikt voor hardnekkige vervuiling, zoals verfresten of zelfs graffiti. De methode is best intensief, en wordt daarom vooral gebruikt op buitenmuren die niet verzwakt of beschadigd zijn.

Hoe werkt zandstralen?

De vakman spuit onder hoge druk een straalmiddel op het muuroppervlak. Dit middel bestaat uit water en een korrel. Hierdoor ontstaat er een schurende werking, waardoor het zandstralen vervuiling van de muur af schuurt. De kosten voor deze techniek liggen rond de €12,- per m².

gevelreiniging

Nevelstralen

Nevelstralen is een iets mildere techniek, die ook voor oude of verzwakte gevels wordt ingezet. Hierbij wordt ook gebruikt gemaakt van een straalmiddel, maar deze wordt in een roterende beweging aangebracht op het muuroppervlak. Hierdoor komt het minder hard aan dan bij zandstralen, en is de kans op beschadigingen veel kleiner.

Het nevelstralen schuurt dus ook het vuil van de gevel. Deze methode wordt ingezet voor heel veel verschillende soorten vervuiling, waaronder graffiti, roetaanslag, mos- of algen en meer. Je betaalt voor nevelstralen gemiddeld €17,50 per m².

Chemisch reinigen

Bij een chemische reiniging wordt er gebruik gemaakt van een chemisch middel. De vakman brengt het reinigingsmiddel aan op de muur en laat dit een periode inwerken. Hoe lang dit duurt is afhankelijk van de vervuiling: vaak is een half uur voldoende, soms is enkele uren noodzakelijk. In deze periode lost het vuil als het ware op.

Na de inwerkperiode gebruikt de gevelreiniger in Didam een drukspuit om het oppervlak schoon te spuiten. Het resultaat is een stralende gevel! Meestal wordt deze methode eerst op een klein stukje muur toegepast, zodat de vakman zeker weet dat er geen verkleuringen ontstaan. De kosten liggen rond de €16,- per m².

Laserreiniging

Een laserreiniging is een dure methode die vooral wordt ingezet bij kunstwerken en monumentale panden. Met een laser wordt een klein punt op het oppervlak enorm verhit, waardoor het vuil wegsmelt of verdampt. Deze methode werkt dus letterlijk millimeter voor millimeter en wordt daarom bij de meeste woonhuizen niet toegepast. Het voordeel van een laserreiniging is dat het vuil perfect verwijderd zonder dat er risico is op beschadigingen.

Gevelreiniger gezocht? Vergelijk gratis offertes!

Kies de specialist met het beste aanbod en bespaar op de kosten!

Gratis offertes vergelijken

Welk btw-tarief geldt voor gevelwerken?

Als je een gevelspecialist inhuurt voor gevelwerken, dan profiteer je over de arbeidskosten van een verlaagd btw-tarief van slechts 9%. Een belangrijke voorwaarde hiervoor, is dat je huis wel minimaal twee jaar oud is. Is je huis nog niet zo oud, dan betaal je dus gewoon 21% btw.

Het verlaagde btw-tarief geldt bovendien alleen voor de arbeidskosten. Voor eventuele materiaalkosten geldt wel het standaard btw-tarief van 21%. Meer weten? Lees dan verder op belastingdienst.nl.

Zijn er ook subsidies voor werkzaamheden aan de gevel?

Je kunt op verschillende manieren voor een subsidie in aanmerking komen. Voor gevelwerk alleen is er niet specifiek een landelijke subsidie beschikbaar, maar als je bijvoorbeeld je gevel isoleert en gevelbekleding aanbrengt, dan kun je daar wel een subsidie voor aanvragen: de SEEH (Subsidie Energiebesparing Eigen Huis). Belangrijke voorwaarde hiervoor is wel dat je in minimaal 2 energiebesparende maatregelen investeert. Kijk voor meer informatie op rvo.nl.

Daarnaast kan het zijn dat je gemeente of provincie een plaatselijke subsidie aanbiedt voor isolatie of gevelwerken. Een gevelspecialist uit Didam is op de hoogte van alle subsidiemogelijkheden in jouw regio, en geeft je een persoonlijk advies.

Aandachtspunten bij het kiezen van een gevel expert

Je wilt een gevelspecialist inhuren: hoe kies je nu de beste vakman? Hieronder geven we je een paar tips, zodat je zeker weet dat je de juiste specialist inschakelt. Hulp nodig? Vergelijk dan gratis offertes en bespaar!

Maak duidelijke afspraken

Hoe duidelijker en completer de vakman is, hoe betrouwbaarder hij is. Leg de afspraken die je maakt ook zoveel mogelijk zwart op wit vast, zodat voor beide partijen duidelijk is wat er precies verwacht wordt.

Maak afspraken over:

 • De specifieke werkzaamheden die worden uitgevoerd.
 • De bijkomende kosten die je moet betalen.
 • De planning van de gevelwerken.

Keurmerken

Door rekening te houden met keurmerken, weet je zeker dat je kiest voor iemand die voldoet aan strenge kwaliteitseisen. Bij sommige keurmerken laten gevelrenovatie experts zich regelmatig bijscholen en weet je zeker dat ze voldoen aan veiligheidsvoorschriften.

De belangrijkste keurmerken op het gebied van gevelwerk zijn:

 • BouwGarant: je bent verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid. Zij bieden een goede garantie en klachtenprocedure. Meer hierover lees je op bouwgarant.nl.
 • OSB-keurmerk: dit wordt gegeven aan gevelreinigers in Didam die beschikken over de NEN4400-1 certificering.
 • VGM: bedrijven die hierbij aangesloten zijn bieden goede kwaliteit op het gebied van veiligheid, milieu en gezondheid.

gevel renoveren

Garantie en voorwaarden

Elk bedrijf hanteert zijn eigen garanties en voorwaarden. We raden je aan om bij het vergelijken van offertes ook hier rekening mee te houden. Soms is het waardevol om iets meer te betalen voor een bedrijf dat betere garantievoorwaarden heeft. Kies je voor een bedrijf met het BouwGarant keurmerk, dan ben je verzekerd van uitstekende garantievoorwaarden. Ook weet je zeker dat de klus wordt uitgevoerd, ook als het gekozen bedrijf in de tussentijd failliet gaat.

Zoek een specialist

Bij het selecteren van de juiste vakman, raden we aan te letten op het specialisme. Een vakman zonder ervaring in zandstralen is misschien niet de beste optie om de graffiti van jouw kwetsbare pand te verwijderen. Wil je de gevel bekleden, dan is het slim om te kiezen voor een specialist die juist hier ervaring in heeft, zodat hij je een goed persoonlijk advies kan geven.

Gevelspecialist uit de regio

Tot slot raden we je altijd aan om te kiezen voor een vakman in je eigen regio.

Dit heeft twee belangrijke voordelen:

 • 1. Met een vakman in de regio houd je de voorrijkosten zo laag mogelijk. Zeker omdat veel bedrijven geen voorrijkosten hanteren binnen een bepaalde straal kilometers. Veel bedrijven rekenen daarbuiten voorrijkosten van €0,25 tot €0,50 per kilometer.
 • 2. Een bedrijf heeft in de eigen regio vaak een goede reputatie hoog te houden. Je bent altijd verzekerd van kwaliteit, maar een bedrijf in je eigen regio zal misschien net een betere klantenservice aanbieden.

Is jouw gevel toe aan een gevelreiniging in Didam?

Vergelijk gratis offertes en vind een goedkope vakman in jouw regio!

Tips om op de kosten te besparen

Wil jij een gevel expert inhuren voor jouw gevelrenovatie in Didam? Met de bespaartips hieronder weet je zeker dat je nooit te veel betaalt!

Help mee

Door mee te helpen met bepaalde werkzaamheden, bespaar je de vakman tijd en kan hij direct aan de slag. Zo bespaar je op de arbeidskosten! Vraag je specialist of er werkzaamheden zijn die je zelf kunt doen. Misschien kun je vast beschadigde stenen verwijderen, de muur voorbereiden op een reiniging of is het mogelijk de ruimte voor het huis vast vrij te maken van tuinmeubels.

Een andere optie is het zelf afvoeren van puin. De meeste bedrijven zullen het puin wel voor je afvoeren, zodat je hier niet mee blijft zitten, maar rekenen hier wel kosten voor. Als je zelf een kar kunt lenen dan is het ook mogelijk om zelf het puin naar de vuilstort te brengen: in veel gemeentes is dit zelfs gratis!

Kwantumkorting

Regel een kwantumkorting! Veel bedrijven verlagen de prijs per vierkante meter, wanneer de klus groter is. Dus woon je in een ruitjeswoning of twee-onder-1-kap? Vraag je buren of zij ook geïnteresseerd zijn in bepaalde gevelwerken. Door samen één vakman in te huren houd je de prijs per vierkante meter dus zo laag mogelijk en kun je de kosten splitten met de buren.

Zijn je buren niet geïnteresseerd? Je kunt ook zelf een kwantumkorting regelen door alle werkzaamheden in één keer uit te besteden, in plaats van ze te verspreiden over meerdere maanden of jaren.

Vergelijk offertes

Elke gevel expert hanteert zijn eigen tarief. Door de prijzen van meerdere specialisten te vergelijken ben je verzekerd van het beste aanbod! Je bespaart tot wel 40% op de kosten. We raden je aan om niet alleen op basis van prijs te vergelijken, maar ook op basis van garantievoorwaarden en aanbod. Zo weet je zeker dat je niets te veel betaalt! Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan.

gevelreiniger

Gevelspecialist in Didam nodig? Vergelijk gratis offertes!

Wil jij ook een gevelspecialist uit Didam inhuren voor jouw gevelwerken? Je weet zeker dat je gevel er weer als nieuw uitziet en niet beschadigd raakt. Ook verhoog je zo de waarde van de woning, omdat je huis er weer helemaal netjes uitziet. Op zoek naar een specialist in jouw regio?

Start nu je gratis offerteaanvraag!

Hierna ontvang je zo spoedig mogelijk meerdere offertes (max. 5) in je mailbox. Vergelijk de prijzen en kies de specialist met het beste aanbod. Zo bespaar je tot wel 40% op de totaalprijs. Geen zorgen, deze offerteaanvraag is gratis en verder helemaal vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast!

Gratis offertes vergelijken!