2 gevelrenovatie experts in Anjum

Een overzicht van alle gevelrenovatie experts in Anjum

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes & bespaar tot 40%!

In Anjum zijn 2 gevelrenovatie experts beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle gevel experts bij jou in de regio. De bedrijven uit het overzicht zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Voor alle gevelwerken

Er zijn diverse werkzaamheden die je kunt uitvoeren om je gevel op te knappen. De meest voorkomende gevelwerken zijn gevelreiniging, voegwerken, isoleren, onderhoud en het bekleden van de gevel.

Gevelreiniging Anjum

Na verloop van tijd wordt de gevel van je woning aangetast door vuil. Het ziet er niet mooi uit en bovendien tast het vuil de gevel aan. Professionele gevelreiniging biedt in zo'n situatie uitkomst. De meest toegepaste vormen van gevelreiniging zijn stoomreiniging, impregneren, zandstralen, nevelstralen en chemische reiniging. Welke methode het meest geschikt is, is afhankelijk van de gevelbekleding en de soort vervuiling. Een specialist kan je hierover adviseren.

Anjum is gelegen in de provincie Friesland en heeft 880 inwoners, bestaande uit 474 mannen en 406 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 43 jaar. In totaal heeft Anjum 359 huishoudens. Per 180 huishoudens is er 1 gevelspecialist beschikbaar.

Gevelrenovatie expert Anjum gezocht?

Zoek je een vakman voor gevelrenovatie in Anjum en ben je benieuwd naar de prijzen? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse reacties!

Vraag gratis offertes aan en bespaar!

Vergelijk gevelrenovatie experts en bespaar op de kosten!